Перманентните забележки и увлечението на Мария Шарапова по представителки от нежния пол е причината Гришо да я зареже.

Тази версия все по-упорито се тиражира от руските медии и намира потвърждение от последните събития около Шарапова. Новото й увлечение е сексапилна брюнетка, на която първата ракета на Руската федерация не успяла да устои.

Влюбените гълъбчета бяха заснети преди дни на о. Свети Стефан в Черна гора, където се отдаваха на морски развлечения. Първоначално се предполагаше, че тайнствената чернокоска е приятелка на Маша, но медиите вече я наричат "нейното ново увлечение".

Според в. Галерия Гришо бил чувал за странните наклонности на рускинята още преди да се запознае с нея. Тя обаче му обещала, че няма да палува, докато са заедно. Хасковлията напоследък бил убеден, че редовно е лъган и затова бил шута на тенисистката.

За страстта на Маша към жените наскоро намекна и рок музикантът Адам Ливайн, който е един от малкото, имали шанс да се добере до леглото й.

"Мария в леглото? Все едно да правиш секс с мъртва жаба", изцепи се мачото.

Шарапова всъщност е имала доста малко мъже. Говори се, че в тениса много жени предпочитат лесбо ласките заради анаболите и стероидите, които взимат. Те стават жертва на хормоните и изпитват неистово влечение към жени. Интересно е, че проучване направено сред лесбийки в Англия сочи, че Маша е сред най-възбуждащите ги спортистки в света.

През последните седмици като причина за раздялата на Григор и Мария се сочеше и Николета Лозанова. Плеймейтката обаче отрече тези твърдения, след като стана напечено и мениджърът на Гришо заплаши да съди всеки, който подхранва слуховете./Lifestyle.bg