Плеймейтката Елена Кучкова предизвика истинска сензация с участието си в проекта "Мис Пепеляшка". Глезената Ели попадна в щраусова ферма и трябваше за два дни да се справи с предизвикателството да е около животните.

Ели се оплака, че доста я е страх да е близо до щраусите, особено с гръб.

"Олеле, да не ме клъвне сега", уплаши се тя, докато събираше трева за животните, с дупе към тях. "Една мисирка ми клъвна дупето като малка и имам страх", призна чистосърдечно Елена.

Въпреки уплаха, че големите птици могат да й нанесат смъртен удар, ако решат, Ели изпълни всички задачи, които й бяха възложени. Една от тях бе да открадне яйцето на женската без да я забележи мъжкият, който го пази.

Плеймейтката дори прелъсти щрауса, за да се наслади на великолепния "танц на любовта", който единствено тези животни изпълняват при секс.

"Хареса те! Сега те ухажва", каза на Елена помощничката й в това изпитание.

"Е, сега да не ме обърка с женски щраус... че лошо ми се пише", смути се плеймейтката, която без свян се яхна на гърба на животното.

Щраусовите еротични емоции не приключиха до тук. Елена разбра, че тези птици са много полово активни и само един мъжки може за 1 ден да обслужи по 20 пъти женските. Гигантското им достойнство също впечатли миската.

Сексуалните възможности на животните не й излязоха от ума и на следващия ден тя реши да сподели знанията си с група деца, дошли на екскурзия във фермата.

"Щраусите са... много полово активни", заяви Кучкова на децата.  Не стана ясно обаче как им е обяснила какво е да си полово активен. / Lifestyle.bg