Шокиращо съвпадение бе разкрито след трагичната смърт на легендарната Уитни Хюстън, която беше открита мъртва във ваната на хотелската си стая.

Ден по-рано дъщеря й за малко също да си отиде от този свят, след като и тя заспала във ваната. След многократни опити на приятелите й да влязат в стаята, била повикана охраната, която в последния момент спасила момичето от удавяне.

Фаталната стая била на същия етаж, на който е намерена мъртва певицата, и дори е била регистрирана на името на Уитни Хюстън. Дали това не е било знак на съдбата, се питат близки до Уитни.

Семейството на Уитни Хюстън в момента е изключително загрижено за нейната дъщеря.

18-годишната Боби Кристина е пред самоубийство, в следствие на трагедията, която изживява. За последните няколко часа след смъртта на майка си, тийнейджърката бе приемана на два пъти в болница. Въпреки че вече е изписана, очевидци твърдят, че тя все още е в сложно психологическо състояние, редуващо "неутешимост, истерия, и пълно психическо изчерпване".

Неотдавна американската преса разкри, че Боби Кристина също има проблеми с дрогата. В медиите се появиха снимки, на които тя шмърка кокаин в промишлени количества.

За да предотвратят опасността от евентуално самоубийство, в семейството на Уитни обсъждат дори възможността да изпратят превантивно Боби Кристина на рехабилитация, където да й бъде оказана експертна помощ. Близки на момичето смятат, че основна вина за нейното състояние имат полицаите, които й забраниха да види тялото на мъртвата си майка в хотелската стая на "Бевърли Хилтън".