С луксозно парти и нестандартни подаръци зарадваха сина си Вълчо пловдивските милионери Ветко и Маринела Арабаджиеви. Собствениците на хотелиерска верига "Виктория Груп", които вече притежават и хотел "Кемпински", прекръстен на "Маринела", отпразнуваха повече от подобаващо завършването на сина си.

Вълчо се дипломира от един от най-престижните колежи в света - La Rosey в Швейцария, където съучениците му са деца на световноизвестни политици, бизнесмени и членове на кралски семейства, но изпращането му беше по български.

Голямата изненада на купона за завършването била еротични танци с разголени момичета, облечени като полицайки. Lifestyle.bg разбра, че не семейство Арабаджиеви е поръчало танцьорките, каквато информация циркулира из медиите. "Виновници" за появата на красавиците били приятели на семейството, които решили, че момчето вече е пораснало и му е време за подобни емоции.

Семейство Арабаджиеви изобщо не подозирали за танците, а Вълчо видимо се притеснил от компанията на момичетата. Той е изключително скромно и интелигентно момче и нищо чудно да вижда подобна гледка за първи път.

От своите родители Вълчо получи за дипломирането си нещо много по-впечатляващо. Олигархът Арабаджиев и съпругата му изненадаха сина си със спортен автомобил Aston Martin Vanquish. Колата го чакаше паркирана пред централния вход на хотел "Маринела".

Вълчо ще кара новото си бижу в Лондон, където вече е приет да учи право. /Lifestyle.bg