Световноизвестната американска певица Анастейша буквално взриви българските си фенове с концерта си снощи в препълнената зала 1 на НДК.

Певицата изпя някои от най-известните си хитове като Paid my dues, I'm Outta Love и Sick and tired, както и песни от новия си албум Resurrection.

Зала 1 посрещна на крака звездата, която се появи с личния си бенд и две беквокалистки, които представи като "нещо повече от свое семейство". Анастейша непрекъснато контактуваше с публиката и дори се разходи между редовете в залата, а хората не спряха да я аплодират. Родената в Чикаго певица набира популярност с дебютния си албум през 2000 г. "Not That Kind", който предизвиква истинска сензация. От него е суперхитът "I'm Outta Love", който се превръща в най-продаваната песен на годината.

Тя притежава изразителен дрезгав глас, по-често свързван с тъмнокожите R&B вокалисти. Именно заради него тя става една от най-известните и любими съвременни поп изпълнителки. Досега Анастейша има над 30 милиона продадени албума по целия свят.

Певицата е известна и със своята борбеност. Тя на два пъти пребори рака, като се наложи да се подложи на двойна мастектомия./ Lifestyle.bg