Оказва се, че мъжете, по-точно съпрузите, изобщо не могат да устоят на най-тривиалното изкушение. А именно бавачките на своите деца. Безброй сериали и филми са давали пример за това как не трябва да се посяга на младата и сексапилна девойка, която се грижи за наследниците на семейството, но въпреки това много мъже не си взимат поука.

Някои господа дори си позволяват да изневерят на своите суперзвездни половинки с техните съвсем неизвестни помощници в майчинските и домакинските задължения.

Точно неустоима бавачка сложи край на брака на Бен Афлек и Дженифър Гарнър, след като звездата от "Наричана още" разбра, че нейният съпруг системно е мачкал чаршафите с тяхната детегледачка Кристин Озуниян.

По същата причина и поппевицата Гуен Стефани би шута на британския музикант Гавин Росдейл. Според слуховете той не се свенил да се впусне в палави игри с бавачката на двамата им сина австралийката Минди дори в момента, в който жена му раждала третото им дете.

Надали някой може да надмине обаче Арнолд Шварценегер, който има 15-годишен извънбрачен син от икономката на семейството си Милдред Баена, а доскоро на жена му изобщо не й правело впечатление осезаемата прилика между нейния съпруг и наследника на домашната им помощница.

"Всеки ден"