Елена Петрова се обърна на 180 градуса и отново гледа към гръцкия си съпруг. Звездата от сериала "Стъклен дом" склонила пак да се събере с милионера Аристотелис Фотилас и да даде втори шанс на брака им, пише "Уикенд".

Актрисата твърдяла, че така близнаците Изабела и Александър ще растат в нормална атмосфера. Според злите езици обаче решението й е по финансови причини.

Останала без сериозни професионални ангажименти и твърд хонорар, Петрова сметнала, че ще си живее по-луксозно, ако има заможен мъж до себе си. Клюкари твърдят, че на този 15 септември хлапетата на актрисата били изпратени до училище от Елена, както и от Фотилас. Децата били изключително щастливи, че най-после пак са с двамата си родители.

Актрисата и бизнесменът живяха щастливо до преди 2 години, когато Елена реши да се отдаде на извънбрачна любов. Тогава тя бе изловена в афера с един от операторите на btv - Светлин. Разводът на Петрова се оказа трудна работа, тъй като тя и съпругът й не можаха да поделят имуществото и не се разбраха по някои важни семейни въпроси.