Слух, че Багата в зарязан от гаджето си Любина тръгна тези дни. Поводът е че ММА боецът се появи на шампионската сватба на златното момиче на родната художествена гимнастика Катрин Велкова и световния първенец в самбото Марко Косев.

И в църквата, където двамата си казаха заветното "да", и на почерпката след това Багата бе сам и дори странеше от гостите. "Опитваше се да не се набива на очи, ама няма как. Всички искат да говорят с него, да го питат как е, възстановява ли се, да научат някоя пикантерия", коментираха гости на тържеството.

На сватбата заради младоженците бе целият отбор по самбо на България заедно с треньорите. Те коментираха, че Багата се е възстановил почти напълно и няма дори следа от преживения инцидент, вече бил възстановил и килограмите си. Иванов бе наръган почти в сърцето на 26 февруари тази година след пиянска свада в бар "Домби" в столицата. След 50 дни в кома и месец възстановяване той бе изписан от "Пирогов", тежащ 30 килограма по-малко, отколкото е бил преди инцидента.