Тази Коледа за първи път София ще има свое истинско коледно парти, подобно на традиционно организираните грандиозни празненства в редица световни столици.

Точно на 25-ти декември най-голямата зала в България "Арена Армеец" ще посрещне гостите на специалното коледно издание на най-добрия фестивал у нас за електронна музика Solar Christmas.

Напълно преобразена с над 200 кв.м. видео стени залата ще стане домакин на истински парад от коледни чудеса. Страхотното светлинно шоу и много лазери ще бъдат осигурени от английската компания, която Tiesto и Armin van Buuren традиционно използват за мултимедийните си представления на Solar у нас.

Така в комбинация от специалните визуализации, с които пристигат звездите на вечерта - иконата на съвременната хаус музика Mark Knight и D.Ramirez, всеки гост ще се превърне в герой от истинска коледна приказка.

Ефектът на качествения саунд и прецизната музикална селекция ще бъде награден от специалните гости от Ибиза - двата супер робота Kryomаn. Те ще покажат мултифункционалността си, комбинирайки всички най-нови технологични ефекти на съвременната клубна култура - LED екрани, множество 100 MW лазери и специална пиротехническа система.

В коледното парти предизвикателство ще се включат световното парти уиски J&B, което на място ще търси съавтори за българско клубно парче на проекта City Remix (cityremix.bg) и Tuborg, които са подготвили една нетрадиционна коледна елха.

На сутринта Solar Christmas ще принесе магията на Коледа в Yalta Club с ексклузивно сутрешно афтър парти с Mark Knight.

Билети за събитието са пуснати в продажба в мрежите на еventim.bg и ticketstream.bg, на цена от 35 лв., както и на бара в Yalta Club.