Фронтменът на Megadeth и бивш член на Metallica Дейв Мъстейн разказа в интервю за любовта си към AC/DC и разликите в концертите на живо между неговата и тяхната група.

"Обожавам AC/DC и винаги ще съм техен фен. Бон Скот е любимият ми фронтмен. Обичам и Уважавам Брайън, но записите му са едни и същи. Те правят едни и същи албуми вече 20 години. Харесвам ги, но музиката им е еднаква, все едно е дали ще си купиш техен албум или ще отидете на техен концерт", обяснява Мъстейн.

"При нас също концертите са някак си еднакви, но затова пък албумите ни са различни! Защото когато излезем на сцената, какво искат хората от нас? Те искат да чуят Holy Wars, искат да чуят Rust In Peace, искат да видят малко импровизация... хора, имам 12 албума зад гърба си, не мога да изсвиря всичко това за 1 час!

Имам над 100 песни, които мога да изсвиря! "Хей, ще ни изсвирите ли това парче?" Да, все е дно съм длъжен да си спомня всяка песен от нищото! Приличам ли на шибан джубокс?", категоричен е той.

"Помня веднъж, когато бяхме в Германия и тогава беше годишнина от смъртта на Бон Скот и си казахме: "Хайде да изсвирим песен на AC/DC довечера!", тогава изсвирихме Problem Child. Горе долу на половината от парчето осъзнах, че съм забравил колко е висок гласът на Скот, когато пее. Така че когато приключихме с песента отидох при Шон (барабаниста на Megadeth) и му казах: "Никога повече не ми позволявай да правя това!".