Актьорът Башар Рахал има тайна любовна връзка с колежката си Ралица Паскалева. Папараците на "България Днес" уловиха страстите между влюбената двойка в центъра на София.

За любовната история между Башар и Ралица се шушука отдавана в актьорските среда, но едва сега връзката им е официално разкрита. Доскоро Башар почти не се появяваше на публични места заедно с Ралица. Дори когато беше засичан около нейния апартамент в „Овча купел", актьорът твърдеше, че се събират приятели, за да играят белот.

Башар Рахал официално е женен, но половинката му Калина и двете им дъщери живеят в САЩ. Самият Башар се прибра у нас заради снимките на сериала "Стъклен дом".

Първоначално той възнамеряваше да остане у нас само докато приключат снимките на сериала. След това плановете бяха да се върне при съпругата си, която работи в телевизия. Рахал така и не се прибира окончателно при семейството си. След "Стъклен дом" получи и други предложения за работа у нас. Решава да работи в родината си, а в паузите между снимките да се прибира в САЩ.

Перфектният на пръв поглед план сработва само донякъде. Разстоянието го отдалечава с Калина. На хоризонта се появява и фаталната Ралица. Рахал се влюбва в студентката на Стефан Данаилов и това окончателно го задържа в родината му. Със съпругата му запазват добри отношения. Той пътува често до САЩ, за да вижда децата си, те идват и на гости у нас.

Самият Рахал отказва да коментира брака и новата си любов. В интервюта винаги споделя, че не коментира клюки.

"С Калина се виждаме често по скайп. Тя е наясно с професията ми и въобще не иска да ме променя. Свикнала е с клюките и с любовниците, които ми приписват В работата си познава много по-известни хора, отколкото аз познавам. Дори има четири награди „Еми" като продуцент", неведнъж е хвалили съпругата си Башар.

С времето все по-трудно успява да прикрие връзката си с Ралица. Двамата се държат все едно са заедно от години. Дори романтиката между двамата вече е отшумяла.

Срещат се на обяд, но вместо да разменят влюбени погледи, започват да спорят за битовизми. Ралица е взела със себе си огромното си куче, което става повод за семейна свада. Башар дори открито се кара на половинката, без да мисли дали околните го гледат.

Спорът между двамата беше потушен с целувка. Рахал награби половинката и страстно я целуна по устата, след което нежно я пощипна по бузите. След това се качи на огромния си джип и отпраши по задачи.

Ралица Паскалева не е единствена родна хубавица, спрягана за любовница на Рахал. Името му дълго време беше свързвано с актрисата Елен Колева още преди тя да залюби майонезения бос Александър Найденов.

Преди време самият Башар призна за него и Елен.

"Имаше заигравка, която приключи преди 4 години. Няма безгрешни хора, какво да отричам или потвърждавам. Но тъпото е, че хората смятат, че ние като актьори трябва да сме ангели. Всеки се вълнува от живота на другия, защото явно нямат собствен такъв", сподели тогава актьорът пред "България днес".

Фаталната хубавица Ралица Паскалева е завършила НАТФИЗ при Стефан Данаилов и е една от любимите ученички на Мастера. Досега не е пробивала с голяма роля. Снимала се в "Столичани в повече", "Под прикритие", играе в театъра, снимала се и за няколко чужди продукции. Сред колегите си Ралица е известна с авантюристичния си дух. Обиколила е почти всички екзотични кътчета по света и е запалена сърфистка. Другата й любов освен Башар е кучето й Кабул, с което е неразделна.