Евгения Калканджиева е направила внезапен аборт зад стените на Къщата на „ВИП Брадър", обявиха пред „Всеки ден" източници от шоуто. Манекенката е загубила детето на Стефан Манов - Тачо поради здравословни проблеми, които получила по време на участието си в риалитито, обясниха с половин уста наши източници зад кулисите на предаването.

За повече информация потърсихме майката на Тачо Рина Манова, но до редакционното приключване на броя не успяхме да се свържем с нея. Официално за драмата не е съобщено никъде заради изричното желание на Жени да не се шуми около личния й живот, докладваха информаторите ни. Засега е ясно, че ужасът с прекъснатата бременност се е разиграл по време на двуседмичната принудителна „ваканция" на Тачо извън тв шоуто. В края на септември мъжът на шестата в света бе изгонен заради шамар по бившата му любовница Зорница Линдарева.

Според данните ни заради аборта Калканджиева е била изведена извън Къщата и приета по спешност в болница. За щастие манипулацията минала успешно и часове по-късно красавицата се завърнала, за да продължи участието си. Запознати твърдят, че Жени е скрила интервенцията дори от съпруга си, за да не изнервя излишно кибритлията. Източниците ни се кълнат, че няма никаква опасност за здравето на шефката на „Визаж", която стоически е продължила мисията си, без да издаде с нищо пред съквартирантите за ужасното преживяване.

Въпреки че спестила на Тачо личната си драма, преди дни миската бе подложена на унищожителна гавра от мъжа си. Повод стана малкото бира, която Жени купи с луксозния бюджет, отпуснат им от „Биг Брадър". Вместо повече бутилки пиво, Калканджиева напазарува марково уиски, което извади наяве тъмната страна от характера на Тачо. Стигна се дотам миската да върне пръстена на мъжа си.