Най-отвратителното от всички свои участия направи тийн идолът Джъстин Бийбър по време на първия концерт от световното си турне. Певецът повърна на сцената и то не веднъж, а два пъти.

Клипчето, с непрятната за гнусливите гледка, вече се върти в YouTube.

Там се вижда как концертът на певеца в Глендейл, Аризона минава като по план, докато по време на парчето Out of Town Girl, Бийб не губи контрол над стомаха си.

След серия завъртания и подскоци, той изненадващо се обръща с гръб към публиката, навежда се и започва да драйфа. След което на бегом се скрива зад сцената, а танцьорите му довършват танца си.

Видеото в YouTube свършва дотук, но според Hollywood Reporter, Джъстин се връща с идеята да го кара по-полека. За жалост само няколко секунди по-късно пак започва да повръща и отново се скрива.

"Трудно ми е. Не се чувствам добре и особено от това, че повръщам пред толкова много хора... Ще ме обичате ли дори да повръщам на сцената?", попитал певецът, след като се посъвзел малко. "Дааааа", започнали да крещят феновете му, които очевидно нямали нищо против дори и да повърне върху тях.

Бийбър довършил концерта си без повече инциденти.

"Беше грешка да пия мляко", написа той в Туитър по-късно вечерта.

Предупреждаваме, че клипчето не е за хора със слаби стомаси