51-годишният Деп ще играе заедно с 15-годишната си дъщеря Лили-Роуз в новия филм по комикс Yoga Hosers, а в проекта участва още една двойка баща-дъщеря - Кевин Смит, който ще режисира лентата, и 15-годишната му щерка Харли Куин Смит.

"Хората ме питат: "Ще направиш ли някога филм по комикс?". Но вместо поредното конте, което спасява света, нашите антигерои са най-страховитите и чудесни същества, срещани някога - две 15-годишни момичета", разказа Кевин, който е и автор на сценария.

Лили-Роуз и Харли ще изиграят две тийнейджърки, любителки на йогата, които се изправят срещу злодей, заплашващ да провали плановете им за голямо парти. "Времето не можеше да е по-идеално, тъй като много продуцентски компании не успяват да намерят съдържание, за да запълнят сериозната празнина в пазара на супергероини и антигероини. И е доста вълнуващо бащите им да участват във филма заедно с тях", заяви Ким Лийдфорд, генерален директор на компанията StarStream Entertainment, която финансира лентата.

В актьорския състав влизат още редица звезди, сред които Адам Броуди, Остин Бътлър и Тейлър Поси. Очаква се филмът да излезе догодина./Lifestyle.bg