Всеки човек помни първия си път, когато е опитал сладостта на секса. Сигурно ще ви е любопитно да надникнете под чаршафите на звездите и да разберете какви преживявания са имали те.

Секс богинята на фолка Камелия вкусила за първи път сладостта на секса малко преди да стане на 18 години. „Спомням си, че имаше малко болка, голяма доза изненада и почти никакво удоволствие. Но пък имаше силно желание", спомня си тя. Най-нестандартният секс, който блондинката е преживяла, е в тоалетната на родна поп звезда. Камелия отказва да сподели на коя знаменитост е гостувала.

 

Може и да се изненадате като разберете, че силиконовата кукла Андреа не помни първия си път. Явно изживяването не е било толкова съществено и за това фолкгърлата няма спомен. „Има обаче много интересни места, на които съм правила любов," споделя русокоската.

 

Няма как да пропуснем и Пепа, на която не случайно й казват Секса. Тя обаче не таи сладки спомени от първото си сексуално преживяване: „Беше на 18-годишния ми рожден ден. Имах гадже от 16-годишна и му бях обещала, че когато навърша пълнолетие, ще правим секс. И въобще не съм с хубави впечатления от първия път, защото тогава бях притеснена и напрегната и усетих само болка."

 

Бъдещата младоженка Емануела също не е възхитена от първите си стъпки в креватната гимнастика. Тя признава, че е била на 16 и няма особено приятни спомени. „Беше едновременно гадно и странно. Естествено, по-късно промених отношението си към секса в положителна посока", откровена е Емануела.

 

Колежката й Джина Стоева се оказа истинска романтичка. „Най-хубавото и красиво любовно изживяване за мен е споделеното. Само споделената любов е истинска и си заслужава. В това отношение всички мои връзки са били прекрасни," разкрива Джина.

„Бях на 18 години, когато правих секс за първи път. Беше с мъжа, за когото бях сгодена, но сватба така и не се състоя. Спомените са ми ясни, но не бих могла да ги охарактеризирам добре, затова ще се въздържа."