Славена залови любимия си в афера с друга жена. Това, обаче, се случи само пред камерите, които снимаха новото видео на русокосата изпълнителка.

Сюжетът в лентата разказва една добре позната история, в която мъж има връзка с две жени и те разбират за прегрешението му. Любопитното е, че ролята на въпросния господин се изпълнява от половинката на Славена - футболиста Алек Манолов.

„Идеята той да участва дойде съвсем спонтанно. Трябваше да демонстрираме моменти на интимност на снимачната площадка и решихме, е ще е най-добре те да не са преиграни и затова поканих човека, когото наистина обичам да вземе участие в проекта", поясни чаровната певица.

Образът на „другата жена" е пресъздаден отново от близък на певицата човек - нейната приятелка Лора, която също дебютира пред камерата в тази лента. „Тъй като и двамата никога не са се снимали във видеоклип, не знаехме дали ще се справят. Но мисля, че изпълниха перфектно поставените задачи", категорична е атрактивната блондинка. А колкото до история в клипа - накрая нещата завършват както в повечето случаи в реалния живот - мъжът бива изоставен и от двете дами, които са разбрали, че ги лъже.

Славена не крие, че трудно би простила изневяра и в действителността. „Този клип е като предупреждение за Алек - да знае какво го чака, ако ми измени!", каза с усмивка чаровната певица. „Това, разбира се, е  в рамките на шегата. Ние вече сме доста време заедно и взаимно сме си доказали, че можем да си имаме доверие", сподели още тя..

 

За снимките са изплювани няколко различни локации. По-голяма част от кадрите са осъществени в комплекс" Коралите"- Панчарево.