Танц на пилон е поредното изпълнение на Яна Маринова в шоуто "И аз го мога". Но да припомним, че това актрисата със сигурност вече го е правила. В ролята си в лентата "Живи легенди" тя показа какво може на пилона.

Там тя игра стриптийзьорка в нощен клуб, която владее тънкостите на еротичната хореография. Със сигурност сега Яна ще вложи още много труд и амбиция. И не казваме, че ще й е лесно, защото и без това е с доста контузии, след като рискува живота си, прелитайки над публиката необезопасена с въздушен обръч.

Охлузените й рамене бяха маркирани с лейкопласт, ръцете й - бинтовани като на аматьор на боксовия ринг, а синините по краката й - скрити с клин. Това видяха зрителите на Сашо Диков по време на интервюто му атлетичната дама.

Яна обаче отказа да говори за предишния си и настоящ личен живот с телевизионера, въпреки неговата упоритост. Разказа му обаче как и кога е открила киното. "Реших да опитам с актьорското майсторство на 26 г., след като вече бях родила, имах един брак зад гърба си и се пробвах като манекенка само веднъж.

Преди това не съм си и мечтала за това, но винаги съм обичала театъра. Не бяхме добре с парите, но мама често ме водеше да гледам различни спектакли. Пазех билетите си и после ги показвах на децата от класа си" - сподели актрисата, която е сред най-търсените каскадьори за холивудски продукции, снимани у нас. /Lifestyle.bg