Проекта на Анна Панайотова и Диляна Флорентин "Една мечта да бъде...". Той обединява живопис и фотография, които се срещат, за да разкрият света на мечтите и изкуството - свят на копнеж, красота и фантазия.

"Една мечта да бъде..." улавя чистите и искрени чувства на децата и техните съкровени мечти, изразени в игрите от детството. Повече от десет портрета (смесена медия) ще разкрият онова, което не виждаме или забравяме да търсим заради въртележката на времето - красотата на света, на това да обичаш истински, да живееш истински.

Арт проектът ни помага да почувстваме със сърцето и осмислим с ума същественото в живота - това, което като съвременни хора си мислим, че имаме, а всъщност нямаме. Авторите Анна Панайотова - художник и Диляна Флорентин - фотограф ни приканват да отворим сетивата си за красотата около нас чрез изкуство.

Анна Панайотова e художник и собственик на Арт Галерия АНИМА. В своята биография  има над 10 самостоятелни и 50 общи изложби, на които представя основно живопис макар да ползва активно и други изразни средства и медии като стъкло, графика, инсталации. Още като дете Анна заявява категорично, че е художник и впоследствие сбъдва своята мечта.

Диляна Флорентин е фотограф, който освен със снимане се занимава и с ретуш. Името и е добре познато във фотографските и модни среди тъй като снима за редица български списания. Фотографията присъства в живота на Диляна от детство и малко по-късно се превръща в естествен избор за реализация.