Дружбата между Лили Иванова и Мартин Карбовски вече е минало, научи „Всеки ден". Звездата е изпъдила водещия на „Отечествен фронт" и той вече не е част от най-близкото й обкръжение.

Мястото на любимец на примата набързо е заел Георги Тошев. Журналистът от бившето предаване „Другата България" е новият пръв приятел на Лили, с когото тя ходи по вечери и води безкрайни телефонни разговори.

Разлъката между Карбовски и естрадната певица е настъпила веднага след концерта й в зала „Арена Армеец". Там Лили събра над 15 хиляди зрители, но сред тях не бе водещият на Нова телевизия. Липсата му, която изненада всички запознати с топлата им дружба, вбесила звездата и тя му потърсила сметка още същата вечер.

Кубратската легенда не приела оправданията на Карбовски, че е бил служебно ангажиран и след чутовен скандал заявила, че щом я пренебрегва заради работа, общите им проекти в бъдеще отпадат.

Според запознати водещият на „Отечествен фронт" трябвало да пише новата биография на певицата. След като го разлюбила обаче, Лили решила, че ще се довери на перото на Георги Тошев. Той съвсем успешно е заел ролята на Карбовски и вече съветва вместо него певицата за всичките й проекти и медийни изяви.

Съседи на примата също са забелязали рокадата. По думите им напоследък в дома на Лили не гостувал никой освен бившият водещ на „Другата България". Визитите на Карбовски, както и срещите с него по заведения били прекратени.

Запознати с нрава на певицата пък коментират, че водещият на Нова телевизия е успял дълго да се задържи в обкръжението й преди да бъде грозно изгонен. Лили има навика да си избира фаворит, който е с добро положение в обществото и медиите, за да се грижи за имиджа и рекламата й. Щом спре да й върши работа, бързо се отървава от него и си намира нов.

Такъв навремето беше й случаят с Драго Драганов, който бе пръв приятел на звездата, но докато имаше високи рейтинги в БНТ с предаването си „Чай".