Горещ флирт май се заформя между рапъра Криско и Лора Караджова. Половинката на Део бе засечена да флиртува доста разпалено с колегата си по време на съвместно участие.


След като преди дни стана ясно, че Лора и Део са си дали почивка един от друг, мнозина решиха, че пътят към сърцето на красавицата е свободен. И не пропуснаха да се възползват от шанса да спечелят вниманието на изпълнителката.

Говори се, че сред най-разпалените ухажори на Лора е не друг, а рапъра Криско. Музикантът и певицата бяха засечени по време на съвместно участие, докато флиртуват доста разгорещено.

Общата им изява даде повод да се заговори, че музикантът май не е безразличен към щерката на Данчо Караджов. А мнозина заподозряха, че се формира нова гореща двойка в поп музиката, пишат от bnews.bg.

Криско, който в последно време се радва на все по-голяма популярност покрай скандалите, в които бе замесен, изглежда доста хлътнал по певицата, твърдят очевидци. Двамата имали и страстен танц на сцената, с което допълнително предизвикали подозрението, че между тях става нещо.

Дали двойката ще се събере или това е само сценичен трик за пред публиката, тепърва ще видим. Факт е обаче, че много от фенките на Криско ще се разочароват, ако рапъра официално се обвърже.