Надрусан до козирката, Чарли Шийн размахва огромен кухненски нож в парти бърлогата си пред смаяните погледи на порно актриси и проститутки. Когато крекът замъглява съзнанието му, актьорът приплъзва острието по крака си и кръвта му олисква плюшения килим в огромния хол, пише big5.bg.

Един от надрусаните купонджии се хвърля към звездата, крещейки: „Това е кръвта на Тигъра." Шийн обаче отблъсква мераклията да спре кръвта с истерични крясъци: „Не ми пипай кръвта, не я докосвай". Приятелят му не разбира причината за агресията, с която актьорът го отблъсква.

Годината е 2012 и никой от купонджиите не предполага, че Чарли Шийн е болен от СПИН. Само личният му асистент Стив Хан подозира, че нещо страшно се случва с шефа му. Личният асистент на серопозитивния актьор Чарли Шийн повдигна завесата пред Daily Mail около болестта и порно оргиите, които са се вихрили в имението на холивудската звезда. 34-годишният Стив Хан без притеснения извади на бял свят мръсното бельо на бившия си шеф.

"Отначало си помислих, че може да е болен от хепатит С, но никога не ми е минавало през ума, че може да е ХИВ. Знаех, че нещо не е наред с Чарли, можех да го видя в очите му," разказва Стив. Само година по-рано Шийн е диагностициран със страшната диагноза.

Хан никога няма да забрави момента, в който Чарли му споделя страшната тайна. „Бяхме на почивка в Мексико през 2012 г. С нас пътуваше порно звездата Джорджия Джоунс, още две момичета и охрана. Планувахме да посрещнем Нова година в Кабо в частната му вила, но се оказа, че ще има буря и отлетяхме за Лос Анджелис. Празнувахме в имението на Чарли, но бяхме малка компания," връща лентата назад Хан.

„Спомням си, че бях изпаднал в депресия. Седяхме в кухнята и аз му разказах за всичките си проблеми, които измъчват душата ми. Бях до болка откровен с него. Тогава той ми сподели, че животът му не е перфектен. След това направо ми заяви: Аз съм ХИВ позитивен," разказва бившият му асистент. „Бях шокиран. Стана ми много тежко, защото видях огромната мъка, с която ми го каза. Разплаках се, а той ме успокой. Каза ми: Спокойно, аз не умирам, нещата ще се оправят. За него това не беше смъртна присъда." Хан го попитал дали знае как се е заразил, а отговорът бил: „Пре*бал съм се."

Тайната ги сближила още повече. Стив се грижел шефът му да си взима хапчетата всяка сутрин. Актьорът го правел с голямо нежелание, понякога се налагало да му ги слага в устата. Асистентът разкрива, че хората, които знаели за болестта му, го изнудвали за пари. Шийн запушвал устите им с пачки долари.

През цялото време Чарли не спрял да се дрогира с крек и да пие. Купоните не спирали в имението му. Асистентът няма представа какво се е случвало в спалнята на звездата, но доста порно актриси преминали през покоите на актьора.