Новият сезон на "Двама мъже и половина" ще се превърне от комедия в драма за минута или две. През септември, когато е премиерата на първия епизод в САЩ, зрителите ще си поплачат, защото ще разберат, че необикновеният и забавен Чарли, който превърна сериала в тоталния хит, който е в момента, ще бъде убит.

След като го удари на разврат, пропи се и се скара жестоко с продуцента Чък Лори, актьорът Чарли Шийн е вече вън от играта. Неговото място заема сладникавият Аштън Къчър, който едва ли ще надмине предшественика си.

Не е ясно още как Алън и Джейк ще разберат за смъртта на Чарли. Сцената с убийството на героя ще показва как колата му пада в пропаст. Случката е взаимствана от реалния живот, където Шийн за малко да се претрепе по този начин с колата си.

След смъртта на героя Чарли, Аштън Къчър ще купи къщата му, за да влезе в играта и да даде нов живот на комедийния сериал. "Адски съм развълнуван. Никога в 13-годишната си кариера не съм получавал толкова поздравления за ролята. Това е като да спечелиш от лотарията, най-успешното предложение в кариерата ми", казва ентусиазираният Къчър.

Що се отнася до Чарли Шийн - тъй като няма да може да се върне в "Двама мъже и половина", той преговаря за друг сериал. Слуховете са, че се подготвя нещо "специално за него", а сделката ще се подпише до края на седмицата.