Тончо Токмакчиев и Ивана имат тайна връзка, говори се упорито в шоусредите. Въпреки че аферата съществува от много време, за нея се знае малко, тъй като двамата успяват да се скрият от светлините на светкавиците. Освен това колкото пъти попитат актьора, той категорично отрича. Негови бдителни колеги са го засичали неведнъж в компанията на попфолк изпълнителката. Последно двамата са били забелязани съвсем скоро в столично заведение, настанени на най-тъмното сепаре.

Тончо Токмакчиев обаче отрече да спи със позакръглената фолкфурия. "Лъжа е. Тези хора са луди", заяви актьорът пред в. "24 часа". "Безумно е това писане за известни хора, които правят нещо за добро или за лошо. Точно заради глупостите, които пишат, от много време не се появявам по медиите и не ходя по никакви светски събития. По същата причина нямам и профил във фейсбук", обясни Тончо Токмакчиев.

Именно заради лъжите, които постоянно се изписват за него в жълтата преса, той настоява, че трябва да има по-сериозен контрол върху излизащото в медийното пространство.

"Едно време и медиите, и журналистите имаха контрол. Сега правят и пишат, каквото си искат. Трябва всеки да носи отговорност за работата си. Аз съм продуцент на предаване и нося отговорност за това, което се излъчва. Трябва да има закон, който да обезпечава тези, за които се пишат лъжи. Както има закон, който забранява да се качваш на кола след употреба на алкохол. И двете са форма на хулиганството", категоричен е Токмакчиев.

Тончо се хвана за главата от новината, че любовница му е Ивана.