Най-съблазнителната холивудска звезда Меган Фокс има двойничка. Актрисата, станала известна с филма "Трансформърс", е изместена от секси класациите от доста по-младата Клаудия Аленде.

Пищната бразилка прави всичко по силите си да стане по-известна от холивудската звезда. Клаудия успява да събере 1,2 млн. харесвания в социалните мрежи благодарение на факта, че изглежда досущ като Меган Фокс, пише bgdnes. Фенове на двете брюнетки смятат, че новоизлюпената сексбомба е много по-красива от наскоро развелата се Меган.

Ето я и Меган Фокс:

Снимките, които секси бразилката пуска в социалните мрежи, са доста пиперливи. Освен месести джуки хубавицата не пропуска да покаже и невероятно големите си цици. Оказва се, че Клаудия наистина има доста по-пищни форми от тези на Меган. Според запознати двете раждания и последвалият развод действат пагубно на Меган Фокс. Доскоро смятаната за една от най-сексапилните жени в света започва стремглаво да изостава в класациите.

Феновете на Меган започват да агитират двойничката й да се снима като нейна дубльорка в секссцените.

Клаудия Аленде има доста пластични операции. Макар и само на 22, бразилката се подлага на редица интервенции, без да признава директно за нито една от тях. Единственото, с което се хвали, е якият й задник, който е изцяло натурален.

Някои от феновете на Меган Фокс са категорично против популяризирането на псевдодвойничката й. Те злословят, че Клаудия умишлено си прави операции, за да прилича на идола им./Lifestyle.bg