Певицата Сантра е много симпатична на Иван Гарелов, каза самият той в предаването си "Оригиналът". Тя не успя да дойде в студиото му, защото е с яка на врата. Сантра обаче се включи в разговора чрез скайп връзка от дома си и разказа как се е наранила.

"Направих кълбо назад, не знаех, че не мога да правя назад. В общи линии - играчка- плачка. Сега трябва да носи яката 4-5 дни. Хубавото е, че няма счупване, но лекарят каза, че задължително трябва да си почива врата и да носи яката.", каза певицата.

Тя разясни още как така се е случило да направила дует с британския рокмузикант Глен Хюз, включен в албума на роклегендата Кен Хенсли.

"Всъщност Кен Хенсли ме хареса. Баща ми се срещнал с него случайно и му пуснал няколко мои парчета. Той много ги харесал и казал, че иска да направи нещо с мен. Даже мога да издам, че подготвям нови съвместни парчета с него", похвали се Сантра.

R&B изпълнителката разказа за посещенията си при психотерапевт, който й помогнал да преодолее паник-атаките и я направил по-зряла и уверена в себе си.

"Смятам, че всички хора са малко луди", смее се певицата, която скоро ще се изявява и като моделиер. Първата й модна линия излиза на пазара съвсем скоро. / Lifestyle.bg