Може ли да видите на живо как танцуват дългокраки "мефистофелки" с изваяни тела, бели рокли, бодита, дантели, камъни без да се разхождате до Ада? Рогата на тези адски феи на модерния балет са почти като ангелски криле. Но движенията им са изкусителни и съблазнителни, грабващи съзнанието и... подсъзнанието. Единствено на това събитие, носещо името White Party-White Devils, Дяволът ще носи не Prada, а бяло.

Специално за партито в България пристигат (за пореден път) двама дяволски добри диджеи - унгарският тандем Crazibiza - които ще подпалят огньовете на адреналина и настроението под покрива на култовия черноморски клуб. Заедно с тях като "помощник-огняр" ще нажежава атмосферата и DJ Andrew, който от 2006 г. е резидент на Bedroom Beach и отдавна е доказал уменията си зад пулта.

Всъщност Crazibiza са двама унгарски музиканти с артистичните псевдоними Tommyboy (с рождено име Тамаш Пацига) и Agebeat (с рождено име Балаз Хингий). Когато този тандем се събира през 2010 г. под името Crazibiza, за да запише траковете "Desire", "Remembering", "Dokker" and "Reach Out", по-младият Agebeat е почти новобранец с музикална кариера, наченала едва през 2009 г. За сметка на това колегата му Tommyboy се занимава с музика още от началото на 90-те години на миналия век.

Истинският успех ги спохожда през 2012 г., а сега и българската публика ще може да се наслади на изпълненията им точно на 1-ви август./Lifestyle.bg