От днес дългоочакваното видео към "Блокиран" - дуетната песен на двама от най-актуалните мъже в попфолка - Фики Стораро и Азис, вече е факт. Снимките им отнели цели три дни и много подготовка, заради сцените с бой, които са по идея на режисьора Людмил Иларионов-Люси.

Именно Фики, който е тренирал източни бойни изкуства, дал няколко урока на новата си дуетна половинка по тайландски бокс. Освен с окървавени лица, двамата главни герои се появяват във видеото и с ефектни татуировки. Йероглифът на врата на Фики е дело на самия Азис.

"Оставих го да твори на воля върху кожата ми. Ние сме семейни приятели отдавна, аз съм израснал пред очите му, така че му се доверих напълно. А и той знае какво прави. Ето, текстът на песента, например го написа за 5 минути. Ако не бях до него, докато го пишеше, щях да си помисля, че ме лъже. Музиката също е негово дело. Заглавието обаче го измислихме заедно. Избрахме "Блокиран", защото е актуален израз от социалните мрежи, в които и двамата сме много активни", разказва още Фики.

Той признава, че се старае да чете всички съобщения, които получава в официалния си профил във Фейсбук и, когато има възможност, да отговаря. Така че ще очаква и там отзивите на феновете му за "Блокиран".