"Мис Национален отбор по футбол" Радостина Тодорова ще представи България на престижния конкурс "Мис Вселена" през януари 2016-а, обявиха от рекламна и модна агенция "РАРА АВИС".

Само носителки на титлите "Мис Национален отбор" получават привилегията да защитават красотата на българската жена на конкурса "Мис Вселена".

За представителка на България лицензодържателя избра Радостина Тодорова, която пребори с малка преднина зеленооката "Мис Национален отбор по баскетбол" Симона Димитрова и червенокосата Ваня Запрянова - "Мис Национален отбор по волейбол".

Звездата на Радостина изгря след спечелването на привилегията да бъде официален талисман на Националния ни отбор по футбол за 2014-а и 2015 г.

След короноването й за "Мис Национален отбор по футбол" Радостина получи за награда да гледа финалния мач от Световното първенство по футбол в Бразилия, който се проведе в Рио де Жанейро.

Радостина прекара една седмица в столицата Бразилия и Рио де Жанейро, а екип на БНТ проследи нейното пътуване с репортажи за нейните приключения там. Нейни снимки от Copacabana бяха публикувани и в международната преса.

След завръщането си в България Радост се превърна в желано и разпознаваемо рекламно лице.

Участвала е също в "Златна игла" 2015 и други ревюта организирани от професор Любомир Стойков.

След официалното обявяване на нейното участие Радостина получи и престижната титла "Мис Вселена България" за 2015 г.

Снимки: списание "МОДА"