Андреа заяви твърдото си решение да не допуска казаните от нея думи да бъдат изопачавани от някои журналисти, с цел дискредитирането й в публичното пространство. Във Facebook профила си фолк звездата се обърна към всички, които злоупотребяват с наскоро изразено от нея мнение в телевизионно предаване и преиначават думите й:

"Скъпи журналисти, много държа, когато ме цитирате, първо да си проверите информацията. Знам, че ви се иска да кажа нещата по начин, по който ще бъде по-лесно да оплюете образа ми, но аз до последно ще се боря думите ми да стигат точно по начина, по който съм ги казала."

Водещата Диана Любенова я попита как се е чувствала заради лошите, грозни и зли коментари по повод мача между любимия й Кубрат Пулев и Кличко, а тя отговори така:

"Специално за хората, които коментират във Facebook и така нататък, не съм се чувствала по никакъв начин, защото аз съм изпълнител вече почти десет години и съм свикнала винаги да има и негативи, и позитиви.

И всеки има право да влезе във Facebook и да си изкаже мнението там, но дали е запознат, дали разбира от бокс или не, това няма значение. Но лошо впечатление ми направиха водещи на предавания, които използваха своята телевизия, за да налагат своето мнение във връзка с този мач, като нямат никакво отношение към бокса, като предавания не са запознати какво е станало там, как се е случило.

В същото време като цяло не са запознати с бокса и дават мнения и оценки, което ми направи адски грозно впечатление и си взех една поука - никога да не отивам по телевизията и да говоря, и дискутирам хора, с които не съм запозната какво се случва и как е станало."