След нараняванията, които Риана получи, в резултат от скандала с гаджето си Крис Браун, певицата отложи и дългоочаквания си концерт в Куала Лумпур, Малайзия, съобщава hotnews.bg

Все още медиите нямат достъп до снимки и документи, свързани с инцидента, тъй като в момента тече полицейско разследване.

Според непотвърдена информация, скандалът между Риана и Крис избухнал, докато двамата се връщали от партито на Клайв Дейвис, предшестващо наградите "Грами". Докато пътували в наетото от Браун ламборджини, двамата се скарали и той бил принуден да спре в района на парка Ханкок.

Тогава Риана взела ключовете от колата и ги метнала от прозореца. Това вбесило Крис, който я хванал за врата и според някои източници дори заплашил, че ще я убие и тя загубила съзнание.

Според сведения от полицията, не Риана се е обадила на полицията, а жена, която чула скандала между нея и Крис.

Полицаите, пристигнали на мястото на произшествието, били толкова притеснени, като видели певицата, че я закарали веднага в местната болница. Служител на болничното заведение съобщи за медиите, че чул Риана да крещи по време на престоя си там. 

Полицаите са заснели Риана на мястото на скандала, както и в болницата, фотосите ще бъдат използвани като доказателства в съда.