Анелия се е взела твърде насериозно. Певицата се има за толкова голяма звезда, че вече дори не си обува сама обувките, пише Всеки ден. За целта е наела момиче, на което е дала длъжността личен асистент. То се грижи за чалгаджийката като за кралица. Разкопчава циповете на ботушите ѝ, за да ги събуе или обуе на краката ѝ, глади ѝ дрехите, разнася куфарите ѝ навсякъде, дори я облича.

Че Анелия е отвикнала да се обува сама, пролича и на юбилейния ѝ концерт в НДК. Изпълнителката на "Погледни ме в очите" свали обувките си на сцената, а после се наложи колегата ѝ Илиян да помага, за да ги сложи обратно на краката си.

Тоалетът на Анелия не е единственото задължение на нейната слугиня. Според запознати певицата не шофира сама колата си, а се вози на задната седалка като звездите в Холивуд. Зад волана седи отново личната ѝ асистентка. Когато нощем се прибира от участия, звездата се разполага да спи, докато слугинята ѝ шофира по целия път, който понякога е стотици километри.

Изпълнителката се ужасява да спи на хотел, а и държи на имиджа си на грижовна майка. Затова винаги се прибира в дома си при дъщеря си Ивон, независимо в кой град е ангажиментът ѝ.

Певицата е толкова разсеяна, че дори не помни как се казват албумите ѝ и кога са издадени. Или поне пред хората твърди, че ги е забравила. Но личната ѝ асистентка е длъжна да знае наизуст цялата биография и дискография на господарката си, пише още "Всеки ден".

Тя също така следи кой звъни на Анелия и отговаря вместо нея, когато се изписва непознат номер. Организира срещите на певицата, а в свободното си време дори се грижи за детето ѝ.