Фолк дивата Преслава е набедена, че лансира свои хора във втория сезон на музикалния формат „ Гласът на България". Певицата се изявява като ментор и би трябвало да не разделя участниците на свои и чужди.

Въпреки това, един от явилите се на кастинга Цветелин Николов, явно не е имал особено гласови данни, но въпреки това младата певица се застъпила за него.

Гневни фенове коментират постъпката на Преслава на стената й във Фейсбук : „Сериозно ли мислиш, че Цветелин Николов може да пее?! Дали пускането му до концертите не е заради това, че сте приятели? Не е честно да се подиграваш с мечтите на хората".

Гласовитата певица все още не е отговорила на нападките по неин адрес, но е факт че почитателите й са й доста сърдити и неодобряват това да лансира собствените си приятели, за сметка на истинските таланти, пише hotarena.net.

Преди около месец, Преслава сподели, че по време на кастингите в "Гласът на България", когато тя и колегите й - Миро, Вики и Данчо Караджов избирали участници за своите отбори, самата тя се шегувала, дори изнервила някои от момчетата и момичетата, дошли на прослушванията.