Със запомнящо се парти от най-висока класа, VIP блясък, суета, впечатляващ арт дизайн, спиращ дъха ентъртейнмънт и ослепителни светлини в небето, стартира четиридневното откриване на новия топ клуб в сърцето на София: PM CLUB. Уникалното при него е, че се намира в самата Телефонна палата.

Короната в програмата на домакините бе спиращият дъха акробатичен въздушен перформънс върху окъпаната в светлини фасада на Телефонната палата. Жената каучук Сирма Добрева представи своя шоу-спектакъл „Въздушен обръч" пред смаяните погледи на гостите.

Не един и двама бяха желаещите да влязат по-бързо в клуба. Гери Аролска, Гущера от "Под прикритие", както продуцентите Димитър Митовски и Джуди Халваджиян, и още куп родни персони минаха не по традиционния червен, а по 20-метров син килим, опънат пред самото заведение.

Гостите на събитието бяха посрещани от внушителни пеперуди на кокили, създаващи необикновен, приказен облик на нощта.

Тереза Маринова и близката й приятелка - балерината от балет "Сатен" - Галя, също не пропуснаха купона. Те бяха дошли с любимите си мъже и се отдадоха на бурни танци до късните часове на нощта.

За разлика от тях моделката Петя Велкова бе в женска компания, без мъжа си Васил, като това показва, че мълвата за тяхната раздяла вероятно отговаря на истината.

Човека глас Краси Аврамов също не пропусна купона и се появи малко преди официалното откриване - в градината пред клуба, която е разположена на обширната площадка пред самата Телефонна палата.

Рафи пък съобщи, че всяка седмица в заведението ще има изпълнител, който ще пее на живо. Ритмите, които ще звучат в клуба са разнообрази - от хаос до рок. Единствено ще липсва попфолк звеченето./Lifestyle.bg

Моделката Гери Аролска (в дясно) позира 

Ицо 100-манекенки не пропусна събитието, като се озърташе пак да се намести до някоя девойка

Гости на заведението, сред които и много популярни лица се забавляваха до късните часове на нощта