Претенденката за титлата "Мис Плеймейт" Благовеста Бонбонова се мъчи отчаяно да натрупа слава покрай скандалните си изказвания. Наскоро писахме, че ямболската мъжемелачка усилено си търси спонсор, който да заплати титлата й, поради което тя сега наляво и надясно се саморекламира с уменията си в леглото.

Блажето се похвалила пред познати, че е "изръчкала" целия национален отбор: "Отдавна не съм била с някой национал, защото минах всичките. Лотар Матеус няма ли да повика някой нов?!", пита брюнетката.

Говори се, че Бонбоната (както я наричат навсякъде) е показала креватни умения и добър френски на Ники Михайлов и адаша й Благо Георгиев. Съвсем скоро плеймейтките бяха в непосредствена близост до лагеруващите национали в Правец, така че се очаква да излязат наяве и новите попълнения, пише в. "Уикенд".

Благовеста претендира, че е много оборотна и е майсторка на френските ласки. Тя не се свени да обслужва избраниците си навсякъде дори и по тоалетните на фолк заведенията. Според източници там прикоткала футболист на "Левски", когото задоволила устно и след това пуснала език на негов съотборник.