"Драги журналисти, наясно съм, че името ми продава, но се питам ще можете ли да изкарате поне един брой без мое присъствие вътре ?!

В-к (няма да ви правя реклама), отново залага на свободни съчинения, които не ме обиждат, но опровергавам, защото държа да има прозрачност в отношенията ми с хората!

На последното благотворително събитие в Бургас бяха събрани 1080 лв., които аз публично съобщих още същата вечер. В последствие някакъв господин с фалшив профил започна да ми търси сметка защо съм превела само 606 лв. от цялата сума по сметките на двете дечица.

Ако си достатъчно интелигентен, можеш да се досетиш, че организацията на едно събитие коства време, телефонни разговори, срещи, зали, консумативи, а понякога и хонорари за участниците!

В случая събитието се състоя в Бургас, от което следват разходите за път, на професионалния треньор беше даден символичен хонорар и всичко друго беше дарено. Толкова ли сте глупави и не виждате, че аз ако исках да крада, нямаше да публикувам всяка бележка от банката?!?!

И как мнението на едно, и то подставено лице обобщава мнението на всичките ми последователи? Само да сте наясно, че да правиш благотворителност не означава да си клатиш краката в офиса, а е свързано с много път, хора и срещи!

Щом протестирате толкова усърдно, заповядайте на следващия ми благотворителен ивент да видим колко сте праведни и сърцати!" - написа днес Златка Димитрова в профила си в социалната мрежа./Lifestyle.bg