Според бащата на актрисата Британи Мърфи, тя е била убита от майка си. Напомняме, че звездата почина през 2009 година, а пет месеца по-късно си отиде и съпругът й Саймън Монджак. Обстоятелствата около смъртта на актрисата са все още съмнителни и в публичното пространство до ден днешен циркулират различни спекулации. Бащата на звездата обаче смята, че майката на Британи - Шарън е причинила смъртта й и поради тази причина е поискал тя да бъде задържана и разпитана от полицията.

''Нека обясни защо се превърна в основна наследница в завещанието и защо Саймън е напълно отстранен от него. Шарън трябва да обясни, защо завещанието се е променило, след като Британи й заяви, че се мести в Ню Йорк със Саймън и искат да имат бебе'', казва Анджело Бертолоти, бащата на Британи Мърфи.

''Нека обясни как възнамеряваше сама да се издържа, за първи път от няколко десетилетия, след като Британи я заплаши, че ще се премести. Трябва да обясни още и защо продаде на търг паспорта на дъщеря ни, бельото й, както и други нейни вещи... Има много въпроси без отговор. От трима души, които живееха в тази къща, само един имаше интерес от смъртта на Британи и се нуждаеше от пари'', разказва още Бертолоти. Засега Шарън не е коментирала обвиненията, насочени към нея.