Mетаморфозата на някогашната невзрачна дебеланка в сексапилна силиконова блондинка предизвиква интереса на режисьора Темелко Темелков.

Така той с помощта на 4-ма оператори, един от които подводен, заснемат разказа за многобройните таланти на Христина, момичето, което еднакво добре се справя с бокса, фрийдайвинга и изкуството. Част от документалния филм екипа заснема в Италия.

Целта на филма е да покаже как една решителна жена може да моделира тялото и живота си с талант и състезателен дух. И от обект на подигравки да се превърне в обект на желание.

След като разбира, че е дебела и никой не я харесва, Христина решава да се промени изцяло и взима драстични мерки да отслабне. Започва да моделира тялото и живота си така, че да стане мечтаната жена. Стремежът ѝ към съвършенство и желанието ѝ да побеждава я карат непрекъснато да търси нови предизвикателства, за да се доказава на себе си и на другите.

Христина започва да практикува различни спортове, да изпробва всевъзможни диети и да повръща...  Спорен е въпроса в какви количества "връщането на храна" от обикновено пречистване по съвет на йога учител се превръща в булимия.

Блондинката не дава повече информация за това колко често го е правила, но според нея, това не е навредило на организма й по никакъв начин. Напротив, Христина смята, че това само е спомогнало за осъществяването на мечтата й, за която се говори във филма.

Тя знае, че взимането на решения невинаги е лесно и изборът невинаги е правилен. Но е сигурна, че ако човек вярва в това, което иска и се бори упорито, може да го постигне, въпреки трудностите и пречките. Все пак победите си имат цена.

Госпожица Тушева, освен че няма никакво намерение да сменя титлата си на "госпожа" и да отглежда наследници в близко бъдеще, а и изобщо, е много динамичен, млад човек. Освен че тренира бокс, фридайвинг, фитнес, участва в съзтезания, тя работи и като стилист от 2001г. в клипове, реклами, както и в списанията: "Playboy", "Maxim", "FHM", "Penthouse", "Intro", "Freestyle", "UpGrade", "Мода", "Hi Com", "GoGuide", "Блясък", "Журнал", "Пет Звезди", "На Кафе", "T-Box" и др., тя е и човекът,  който дърпа конците в online изданието за мода и изкуство Rich Guys Hunter, провокира със снимки феновете си във фейсбук и води курсове по стайлинг.

Само преди няколко месеца Христина спечели сребърен медал на Държавното първенство по бокс в категория до 48 кг. Последното е истински спортен прецедент, като се има предвид, че тя започва да тренира бокс и да се състезава на 31 години.

Христина Тушева ЩЕ ВИ ТУШИРА ТУК!