Обичаният комик Любо Нейков системно е развеждан от жълтите издания. Сега на дневен ред е една от балерините на турнето му. Двамата са в прекалено близки отношения и според колегите им са неразделни. Балерината редовно се вози в баровския джип на актьора, пише "Всеки ден."

Заради хубавата балерина Любо Нейков се стопил с цели 8 килограма, коментират още в жълтата преса, като се предполага, че или е отслабнал, за да й е по вкуса или от нерви по тайната си авантюра.

Папараци издебнаха двойката да се разхожда заедно и да се качва в скъпото возило на кмета от "Столичани в повече". Двамата гледат в земята, като хора, които определено крият нещо, наливат масло в огъня потребители в нета.

Нека припомним обаче, че Любо Нейков редовно уж се развежда с жена си заради някоя красавица. Така например преди няколко години го свързаха с репортерката на бТВ Генка Шикерова. Тогава се говореше, че комикът я подпомага в кариерата й и е помогнал за назначението й на острова на „Survivor".

Почитатели на звездата от "Столичани в повече" не вярват, че Нейков ще сложи край на брака си заради една мимолетна авантюра. Комикът много държи на семейството си и дори има вземане-даване с някоя красавица, едва ли ще изостави законната си половинка.