Станислава Цалова - една от най-добрите на екрана, отново ще казва прогнозата за времето по Би Ти Ви. Връща се във вторник. Тогава ще каже първата прогноза за деня в "Тази сутрин".

"Чувствам се много по-уверена, много по-готова за експерименти", каза Цалова в вчера в "Тази събота". Тя беше в отпуск по майчинство, за да роди и гледа сина си Светослав, който вече е на 1 годинка. Милена Миланова, която заместваше титулярката Цалова, вече няма да е на екран, пише 24 часа.

Докато беше бременна Цалова категорично отказвала да слезе от екран и упорито продължавала да ходи на работа. Ръководството на телевизията се заело да убеждава синоптичката, че освен плашещата си визия Станислава изобщо не трябва да се преуморява в нейното състояние. Притесненията на жената с азиатски корени се били, че зрителите бързо ще я забравят и тя ще бъде изместена от новите свежи попълнения в екипа.

Зрителите също не приемали, че е редно жена с огромен корем да е на екран всеки ден и пишели гневни писма по електронната поща на медията. От там решили да поставят ултиматум - или Станислава сама да си ходи, или я изритват в принудителен отпуск.