Поп фолк културата се гради от всяка певица индивидуално, ако тя се налага с изкуствените промени по себе си, към това и ще провокира. Аз смятам, че не приличам на нито една поп фолк певица. Това заяви певицата Сашка Васева пред Нова телевизия.

По въпроса дали е редно да има тетрадки с лицата на фолк певици дупнишката Мадона коментира, че в това няма нищо лошо, нито е престъпление, защото това са красиви момичета. За еротиката няма граници, допълни още тя.

Васева коментира, че в поп фолка криза няма, но тя не желае да се развива в България и 90% от приходите й да отиват при продуцентите.

В момента чета Библията, заяви певицата. Тя обясни, че не е суеверна, а вярваща, направила е параклис в имението си и смята, че всичко което е постигнала дължи на Бог.

Чела съм много литература, която ми е обогатила речника, коментира изпълнителката на вечния хит за Георги. Затова когато се дуелирам интелектуално винаги съм победител, разсъждава Сашка.

Мислят си, че не ми пука, но аз съм плакала след всяка публикация, която съм прочела за себе си, коментира певицата за нападките на жълтата преса срещу нея.

Съседи са ми не само братя Галеви, но и Клара Маринова. Според певицата братя Галеви са изкупителна жертва на Европейския доклад.