403 Forbidden

403 Forbidden


nginx/0.7.65
News.bg | Money.bg | Topsport.bg | Vsi4ko.bg | Gladen.bg | Lifestyle.bg | Ibox.bg | Mobile.news.bg

Регистрация | Забравена парола?

Вход
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx/0.7.65

БГ картини в музея на Пикасо

23 платна на художника Васил Докев са изложени в артхрама

От Lifestyle.bg


Васил Докев-Вадо

Васил Докев-Вадо (вдясно) със свои почитатели на откриването на изложбата.

Снимка:


Лоши момичета

Риана е най-секси в света!

Певицата измести Минка Кели в класацията на сп. Esquire

Billboard Hot 5 - 18.09 - 24.09


№1 Maroon 5 ft. Christina Aguilera - Moves Like Jagger
Това е първи номер 1 в САЩ на певицата от десет години насам. Миг Джагър явно и донесе късмет, както и колаборацията с Maroon 5.


№2 Adele - Someone Like You
Успехът на певицата е впечатляващ и рекорден.Адел влиза вече три пъти в книгата на рекордите Гинес и е истински феномен отвъд Ла Манша.


№3 Foster The People - Pumped Up Kicks
Сензацията Foster The People разтърси летните горещини с новината за платинения статус на техния сингъл "Pumped Up Kicks" и дебютен албум, който се изкачва в класациите с над 220 хил. продадени копия до момента.


№4 LMFAО - Party Rock Anthem
Уникално щурата песен със заразяващ ритъм, безспорно се превърна е един от най-големите хитовете на лятото


№5 Bad Meets Evil Ft. Bruno Mars - Lighters
Bad Meets Evil е съвместен проект на Еминем със стария му приятел Ройс Да Файв Найн, в който те главно срещат лошото със злото. Човешката страна се появява, докато Бруно Марс пее мелодичния соул припев на песента.

Българин да попадне в музея на Пикасо на Ривиерата не е чак толкова рядко явление. Особено ако е ценител с пълен портфейл. По-необичайна и интригуваща е друга ситуация - когато нашенецът е художник, изложил най-новите си картини в мястото, посветено на гениалния испанец. Дръзкият живописец е Васил Докев-Вадо и до 6 юни приема възторзи и критики в музея „Пикасо" във Валорис-Голф Жуан. Скатано на Лазурния бряг, колоритното градче години наред е резиденция на великия абстракционист. А едноименният музей се гордее със забележителната си колекция негови творби, пише в. "Монитор".

23-те платна на Васил Докев чакат присъдата на публиката в зала „Еден" на същия артхрам. Всички те са обединени от мотото „Знаци на времето" и хипнотизират с богатството на геометрия и колорит в тях. Четката на Вадо играе и с древни символи и понася съзнанието на философска и мистична вълна.

Българинът явно има стабилна група ценители във Франция, защото не някой друг, а кметът на Валорис-Голф Жуан откри изложбата му. „Васил Докев прокара пътя на българската багра, художествената философия и модерния знак в сърцето на своите френски приятели и ценители", обяви градоначалникът Ален Гюмиел, който е и президент на Регионалния комитет по туризъм на Ривиерата в правителството на Никола Саркози.403 Forbidden

403 Forbidden


nginx/0.7.65
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx/0.7.65

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx/0.7.65

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx/0.7.65

Видео

Без спирачки по склоновете на Алпите!

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx/0.7.65

Видео архив

Предишни Следващи

Join us on Facebook

РЕКЛАМА

RSS емисии