Вече втори месец Поли Генова прекарва най-много време не с приятелки или семейството, а с новата си любов - Вернер. Заради него певицата е вече с друг статус в социалната мрежа - обвързана. Двамата официално обявиха новината във фейсбук по нейна инициатива.

Запознали се преди 2 месеца, когато Вернер, който е репортер, й взел интервю за музикална телевизия. Харесали се, започнали да излизат и сега са почти неразделни. Обсъждали са и темата за общо съжителство, но "всичко с времето си", както казва Генова. "Името му е немско, но той си е с български произход. Кръстен е на баба си", обясни тя.

Двамата може да са заедно отскоро, но вече отпразнували една "годишнина". По случай два месеца любов Поли получила и най-интересния подарък досега.

"Имам си още една животинка - нещо между катерица, хамстер и заек - чинчила", разказа тя. Освен на Вернер певицата е все така отдадена и на работните си ангажименти. След дни започват снимките на клипа към новото парче "Две", който ще бъде заснет във и около София.