Ако си зает и не можеш да заминеш на поредната или първа екскурзия, изпрати любимата си плюшена играчка.

Това не е шега, а реално хоби, което все повече набира скорост. Освен това е изключително реален и печеливш бизнес, стана ясно в предаването "На кафе" днес.

Мечокът, мишката или патето могат да отскочат до къде ли не по света. Освен това ще получиш снимки от местата, на които вашият талисман е бил.

Например пред Ниагарския водопад, Айфеловата кула, пирамидите в Египет, Прага, Лондон и въобще, където сте изпратили играчката си.

Преди отколо три години японска туроператорска агенция предлагаше екскурзии и почивки за плюшени играчки.

Цената за необикновеното приключение на куклите варираше между 20 и 55 долара. Необичайните пасажери могат да бъдат изпратени в различни градове и забележителности в тях.

Колкото и налудничаво да изглежда да си изпратиш играчката на почивка, има много желаещи да го направят, хвалят се от агенцията.

Голяма част от клиентите искат да се разходят и да видят местата, които плюшковците им посещават. Дали заради работа, заболяване или по друга причина те нямат възможност да го направят.

Затова и се радват, когато видят снимките на любимите си играчка в красива и луксозна обстановка, която самите те биха желали да посетят./Lifestyle.bg