Галин отрича слуховете по негов адрес за интимни отношения с мъже. "Връзките, които ми приписват с мъже, са пълни простотии" - казва в интервю за "LOVE style" фолк певецът. -

Има хора, за които са писали, а аз изобщо не ги познавам". Сред спряганите за негови интимни партньори са танцьорът Атанас Месечков, както и син на шеф на фирма за мебели.

"Атанас Месечков съм го виждал три-четири пъти" - признава Галин. - Веднъж дойде на една моя изява в софийско заведение. Повече по този въпрос не искам да говоря, защото излиза, че се оправдавам, а няма защо да го правя.

За фирмата за мебели ще кажа, че ми беше спонсор, както са ми спонсори различни фирми за напитки и заведения. Никога обаче не съм виждал този син. Дори не знам на колко години е и нямам никаква представа как изглежда. Това са пълни лъжи".

Относно взаимоотношенията си с Фики Стораро Галин коментира: "Не мога да кажа, че има приятелство между мен и Фики. Ние не се познаваме. Виждали сме се 10 или 15 пъти в целия период, в който работим в "Пайнер". Пред мен държанието му е ОК. От моя страна е същото. Оттам нататък другото не ме вълнува". /Lifestyle.bg