С благотворителна продажба в полза на децата от приюта на отец Иван в Нов хан ще започне представянето на дебютната книга на журналистката и ПР Патриция Кирилова.

„Да свалим маските" ще бъде представена на 19 март в хотел Кемпински, където отецът и децата от приюта ще бъдат специални гости.

През октомври м.г., когато отец Иван обяви в медиите, че складовете на приюта са празни и около 300 бездомни и деца са обречени на глад, ПР-агенцията на авторката - ВИП Комюникейшън, организира кампания за доставка на храна, въглища и дърва за зимата.

"Благотворителността е част от всяко наше събитие, дори на рождените ни дни. Без нея всичко е самоцелно и губи своя смисъл", категорична е Патриция.

Премиера на книгата ще има в цялата страна - Варна, Бургас, Пловдив и т.н. В морската столица, която показа истински героизъм на протестите, ще бъде и една от големите премиери на книгата, тъй като авторът на корицата - художественият дизайнер Славян Славянов твори в този град.

В книгата са събрани коментари за различни горещи събития от ежедневието ни, съпоставени с теми от близкото и далечното ни минало, които показват, че нищо ново няма под слънцето. Част тези теми журналистката публикува в своя блог - http://patriciakirilova.blogspot.com.

Патриция е добре познато име, зад което стои 15-годишна успешна кариера на редактор във в. „Нощен Труд". След закриване на изданието тя за кратко се разделя с медиите, за да поеме съдружието в ПР-агенция ВИП Комюникейшън, която организира първите у нас луксозни яхтени, строителни и сватбени изложения.

От септември 2011 г. Кирилова е главен редактор и издател на вестник Велика Болгариа (първи вестник за величието на българския дух, без политика и негативни новини).

От юни 2012 г. Патриция е главен редактор и на вестника за малкия и среден
бизнес „Позиция".