Макар и разделена от няколко месеца с прословутия си любовник, Елен Колева все още не може да продължи спокойно напред живота си. Александър Найденов я изрита като мръсно коте от дома си, след като разбра за системните й изневери от нейния телефон и от личната й кореспонденция.

Елен се оказа в доста трудно положение, не само защото се раздели с всичките материални придобивки, които бизнесменът си взе обратно, включително и джипа й, но се дестабилизира и психически от атаките, които Найденов поде срещу нея. Пред медиите той определи поведението й като "морален курвалък" и изсипа тонове обиди срещу нея.

Това обаче не е всичко. Напоследък Елен предупредила близките си, че следващата стъпка на Майонезата може да е изключително цинична. Тя признала, че по времето, когато били заедно, често се снимали по време на секс. Видеоклипчетата били аматьорски, но ясно се виждали основните действащи лица. Колева тръпнела в ужас, че кадрите ще видят бял свят, пише Всеки ден.

Тя чистосърдечно се молела Александър да ги изтрие то телефона си. Той обаче нямал никакво намерение да го направи. Напротив - вече показал клипчетата на свои прятели. Обичал да го прави и на светски партита, като най-любимите му кадри били как Елена се е надупила или как е на колене.

Колева настръхвала, защото знаела, че Сашо имал навик да споделя мобилно съдържание със своите авери и така клипчетата лесно могат да попаднат в мрежата. От там нататък срамотиите на Елена ще станат достояние на всички. /Lifestyle.bg