Пресаташето на ЦСКА - Иван Ченчев, разлюби бившата съпруга на Веселин Маринов - Цветанка, пише „Всеки ден". Разбивачът на женски сърца със смъртоносен зелен поглед е забил колежка в Народното събрание и то няколко седмици, след като положи клетва като законотворец на мястото на Петър Курумбашев.

Ченчев е харесал една от засуканите секретарки в парламентарната група на социалистите - значително по-млада и доста по-различна на външен вид в сравнение с Цветанка, която бе с 6 години по-голяма от него.

За разлика от фаталната блондинка, която Веско Маринов хвана в изневяра, новата любов на спортягата е фино девойче с хубави черти и тъмна коса. Двамата често се усамотявали в празните зали на парламента, разкриха съпартийци на Ченчев.

Според слуховете красавецът в червените редици, заради новата си връзка, накарал много от колежките си да въздишат тежко, че не са на мястото на девойката. Завиждат й и част от нежната половина на журналистическата гилдия, отразяваща работата на парламента. Много от тях се надяваха да привлекат вниманието на мачото, но това така и не се случи въпреки непрестанните им опити да го заговорят в кулоарите.