Изневярата е един от най-жестоките начини за подигравка с чувствата на партньора. Този акт води със себе си унижение, разочарование и вкус на предателство. Нито един човек не е безгрешен и именно поради тази причина има какви ли не методи за отмъщение.

Интересна случка по този повод се разиграла в Китай, където младата и гневна 23-годишна Ли Тан е заподозряла своя партньор в изневяра. Жената бързо решила да си върне жеста и веднага облепила автомобила на жертвата с дамски превръзки.

По време на нападението, грешникът бил с приятели и се опитвал да организира парти изненада за своята любима - той не е имал никакви планове да изневерява.

До наказанието се стигнало, след като любимият не успял да се прибере на време и вече закъснявал с цял час.

Доволна от постижението си Ли е качила снимка на колата в социалната мрежа, за да привлече вниманието на всички свои приятели. След дълъг и изморителен разпит, 23-годишният любим Де Ву показал резервацията на скъп ресторант, където щял да я заведе с всичките й приятели.

Колата вече е почистена. Любопитен факт обаче си остава това, че винаги автомобилът става жертва на гнева на една жената.