Травестита Кончита Вурст, който спечели миналото издание на ''Евровизия'' е новата муза на модния гигант Карл Лагерфелд. Наскоро двамата са заснели сесия за списанието CR Fashion Book, а името на сесията е  ''The new normal'' (Новото нормално) и е заснета заедно с бременната моделка Ашли Груд.

Лагерфелд, който е творчески директор на Chanel е избрал за двете красиви и стилни тоалети на известни марки. Всъщност Томас Нойвирт както е истинското име на Кончита не се сблъсква за първи път с модната индустрия. Изглежда тя/той е решил/а да превземе този бизнес, защото наскоро именно Кончита закри ревю на Жан-Пол Готие.

"Създадох Кончита в продължение на дълго време - всъщност през целия си живот. Да си транссексуален човек е много сериозна работа. Това си е живот в живота, не трябва да смесваш двете неща. Искам да покажа, че човек може да постигне всичко, че може да има красив живот с всякакъв външен вид, защото начинът, по който изглеждаш не е най-важното нещо в живота", споделя скандалната Кончита.