Айдълката Невена Цонева се изгаври с култовото парче на Уитни Хюстън I will always love you на музикалния конкурс „Нова вълна" в Сочи. Абсурдният чалга аранжимент на песента отврати публиката. Изпълнението на нашенката предизвиква и смях у зрителите на феста.

Цонева пя на две от петте състезателни вечери, след което се прибра преждевременно. От пресслужбата на фестивала съобщиха, че отказът на 29-годишната българска звезда от участия е свързан с нейното здравословно състояние, пише big5.bg

Българските фенове, гледали изпълненията й в интернет, са потресени не само от участието й и абсурдния й тоалет . На двете ѝ участия зад гърба ѝ се вееше българското знаме. Но разположено вертикално и с червена, зелена и бяла ивица от ляво надясно.

"Каква е тая простащина?! Какви са тия цигански маанета?! Оригиналът е толкава нежна песен. Тая Цонева не стига, че не може да пее, ами само ни излага пред чужденците с долнопробни циганско-анадолски маанета. Тая песен да не е измислица на Дългия! В негов стил е. Най-вероятно аранжиментът е на бенда на Слави и на гаджето й Венко," възмущават се интернет потребители.